مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   شنبه 1 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
پروژه های دانشجویی
بررسی تاثیر استفاده از عصاره طبیعی رزماری و آویشن بر پایداری اسیدهای چرب غیر اشباع با تاکید بر خاصیت آنتی اکسیدانی آنها در گوشت چرخ کرده منجمد ماهی کپور نقره ای
شنبه 29 مهر 1391
>>
دانشجو : یاسمن فهیم دژبان مقطع : دکتری اساتید راهنما : دکتر عباسعلی مطلبی اساتید مشاور : دکتر علی اصغر خانی پور و مهندس سید حسن جلیلی
تعداد بازديد:1564
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar