1. انتقال دانش فنی تولید انواع فرآورده های غذایی جدید از ماهی و سایر آبزیان 2. بررسی و ارائه بهترین روش های هندلینگ آبزیان در صید و پرورش ماهی 3. بررسی و تعیین کیفیت و سلامت فرآورده های غذایی آبزیان 4. تعیین و ارائه الگوی مناسب و اقتصادی بسته بندی فرآورده های شیلاتی 5. مشاوره محاسبه، طراحی و راه اندازی انواع خطوط تولید صنعتی و نمیه صنعتی در کارخانجات فرآوری آبزیان 6. اجرای دوره های آموزش کوتاه مدت (کارگاه آموزشی) تولید انواع فرآورده های غذایی جدید از آبزیان برای دانشجویان، کارشناسان شیلات و صاحبان صنایع شیلاتی 7. ارائه خدمات آزمایشگاهی و انجام آزمایشات فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و ارزیابی حسی 8. اجرای طرحها و پروژه های تحقیقاتی تخصصی در زمینه های تکنولوژی تولید، بهداشت و تضمین کیفیت فرآورده های شیلاتی به سفارش ادارات شیلات، دانشگاهها، اتحادیه ها، شرکت های تعاونی و کارخانجات |