مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 5 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
فلافل ماهـی
دو شنبه 29 آبان 1391
مینا احمدی
>>

 
فلافل یکی از غذاهای پُرطرفداری است که مخصوصاً بچه‌ها از خوردن آن لذت می‌برند. اکنون پیشنهاد می کنیم فلافل ماهی را هم امتحان کنید.

مواد اولیه
فیله ماهی                                       500 گرم
نخود خیس‌خورده                               یک پیمانه
تخم‌مرغ                                            یک عدد
پیاز                                                   دو عدد
نمک، فلفل و زردچوبه و روغن            به میزان لازم
آرد سوخاری                                     دو سوم پیمانه
 
طرز تهیه
* برای تهیه‌ی این غذا، ابتدا فیله‌ی ماهی را با کمی نمک، زردچوبه و آب به مدت پنج دقیقه پخته و بعد تیغ‌های آن را جدا کرده و با پیاز چرخ می‌کنیم.
* نخود خیس‌خورده را پخته و آن را نیز چرخ کرده همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.
* سپس تخم‌مرغ و آرد سوخاری را به آن می‌افزاییم. اگر مواد در این مرحله سفت بود می‌توانیم تخم‌مرغ دیگری را به آن اضافه کنیم.
* در پایان از مواد فلافل به اندازه گردو برداشته، در دست گرد کرده و در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

 

 


تعداد بازديد:1139
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar