مواد لازم ماهی قزل آلا: 1 عدد کوچک آبلیمو: 2 قاشق سوپ خوری ادویه*: جمعاً یک قاشق سوپ خوری نمک و روغن: به میزان لازم سبزی کوکو: 500 گرم تخم مرغ: 3 عدد نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم آرد سفید: 1 قاشق سوپخوری روغن مخصوص سرخکردنی: یک سوم پیمانه * پودر سیر، زردچوبه، جوز هندی، پودر زنجبیل، دارچین، فلفل سیاه طرز تهیه • ماهی قزل آلا را به همراه آبلیمو و ادویه و نمک با مقداری روغن داخل تابه سرخ کنید تا مغز پخت شود. • سپس استخوانهای آن را جدا نموده و ماهی را ریش ریش کنید. • در ظرفی جداگانه، سبزی کوکو را با تخممرغ، نمک، فلفل سیاه و آرد ترکیب کرده و داخل تابهای بزرگ سرخ کنید. • پس از آنکه تخم مرغ آن پخته شد؛ شعله را خاموش نمایید. • حال، ماهیهای ریش شده را در وسط کوکو قرار دهید و سبزی را رول کنید و داخل فویل آلومینیوم بپیچید و در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پخته شود و فرم بگیرد سپس برش بزنید.
|