مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
قلیه میگو (غذای محلی بوشهر)
جمعه 17 آذر 1391
معصومه رهنما
>>

 موارد لازم برای 6 نفر:

 میگوی پاک شده: یک کیلو
 پیاز داغ: یک پیمانه
 سیر داغ: یک پیمانه
 مخلوط گشنیز و شنبلیله: نصف پیمانه
 تمر هندی: ۴/۱ پیمانه
 رب گوجه فرنگی:‌ یک قاشق غذا خوری
 نمک فلفل زردچوبه: به میزان لازم
دستور پخت
میگوها رو کاملا پاک می‌کنیم و میشوریم و بعد با کمی‌ زردچوبه نمک و فلفل ‌ تفت میدهیم.پیاز داغ، سیرداغ گشنیز و شنبلیله را اضافه کرده و بعد رب گوجه فرنگی‌ و تمر هندی رو اضافه می‌کنیم. یک لیوان آب اضافه نموده و روی حرارت ملایم برای مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم تا قلیه جای بیفتد. روی غذا را میتوانید با جعفری تازه و کمی‌ پنیر تزئین کنید.


تعداد بازديد:1005
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar