موارد لازم برای 6 نفر: میگوی پاک شده: یک کیلو پیاز داغ: یک پیمانه سیر داغ: یک پیمانه مخلوط گشنیز و شنبلیله: نصف پیمانه تمر هندی: ۴/۱ پیمانه رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری نمک فلفل زردچوبه: به میزان لازم دستور پخت میگوها رو کاملا پاک میکنیم و میشوریم و بعد با کمی زردچوبه نمک و فلفل تفت میدهیم.پیاز داغ، سیرداغ گشنیز و شنبلیله را اضافه کرده و بعد رب گوجه فرنگی و تمر هندی رو اضافه میکنیم. یک لیوان آب اضافه نموده و روی حرارت ملایم برای مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم تا قلیه جای بیفتد. روی غذا را میتوانید با جعفری تازه و کمی پنیر تزئین کنید.
|