مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   شنبه 1 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
کولی قرابیج (غذای محلی شمال)
جمعه 17 آذر 1391
فرشته خدابنده
>>

 مواد لازم:
ماهی کولی،گردو،رب انار،نمک و فلفل ،یک لیوان آب
طرز تهیه:
ماهی کولی را بعد از شستشو تخلیه امعاء و احشاءکرده و در روغن سرخ نموده در ظرف جداگانه قرار اده سپس گردو را خوب ساییده و به آن رب انار و نمک و فلفل اضافه نموده و با یک لیوان آب در قابلمه بجوشد تا جا بیفتد سپس هنگام کشیدن غذا ماهی را به آن اضافه میکنیم.


تعداد بازديد:2192
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar