مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
شامی کیلکا (غذای محلی شمال)
جمعه 17 آذر 1391
فرشته خدابنده
>>

 مواد لازم :ماهی کیلکا ،سبزیجات معطر(شنبلیله،جعفری،گشنیز،نعناع)تخم مرغ،روغن
طرز تهیه:کیلکا را بعد از شستشو کاملا گوشت گیری نموده بطوری که پوست و استخوان از آن جدا شود. سپس گوشت آماده شده را با سبزیجات معطر و نمک وفلفل و ادویه و تخم مرغ مخلوط کرده و در روغن داغ در تابه سرخ می نماییم.


تعداد بازديد:1152
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar