مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
کتلت کیلکا
دو شنبه 20 آذر 1391
افشین فهیم
>>

 

مواد لازم :

ماهی کیلکا 1 کیلوگرم سر و استخوان گرفته شود

پیاز رنده شده 1 عدد

تخم مرغ یا تخم اردک 3 عدد

آرد گندم 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع کمی

نمک ،فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا کیلکا را چرخ کنید، با 1 عدد پیاز رنده شده ، 2 قاشق آرد ، 3 عدد تخم مرغ ، نمک ، فلفل و زرد چوبه کاملا مخلوط کرده و به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد برداشته به شکل کتلت در روغن مایع داغ از هر دو طرف سرخ کنید و با حلقه های گوجه ، پیاز ، هویج و سایر سبزیجات رنگی سرو نمایید . این کتلت سرشار از فسفر و پروتئین بوده و برای رشد کودکان و نوجوانان و افرادی که به کارهای ورزشی و فکری میپردازند بسیار مناسب است

 


تعداد بازديد:1080
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar