مواد لازم : ماهی کیلکا 1 کیلوگرم سر و استخوان گرفته شود پیاز رنده شده 1 عدد تخم مرغ یا تخم اردک 3 عدد آرد گندم 2 قاشق غذاخوری روغن مایع کمی نمک ،فلفل و زرد چوبه به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا کیلکا را چرخ کنید، با 1 عدد پیاز رنده شده ، 2 قاشق آرد ، 3 عدد تخم مرغ ، نمک ، فلفل و زرد چوبه کاملا مخلوط کرده و به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد برداشته به شکل کتلت در روغن مایع داغ از هر دو طرف سرخ کنید و با حلقه های گوجه ، پیاز ، هویج و سایر سبزیجات رنگی سرو نمایید . این کتلت سرشار از فسفر و پروتئین بوده و برای رشد کودکان و نوجوانان و افرادی که به کارهای ورزشی و فکری میپردازند بسیار مناسب است |