مواد لازم برای خمیر :
· آرد 250 گرم (2پیمانه)
· روغن جامد + کره 150 گرم
· شیر یا آب سرد 2/1 پیمانه
· نمک 4/1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای داخل خمیر:
· کنسرو تن ماهی 1 قوطی
· پنیر پیتزا 1 بسته
· جعفری در صورت دلخواه 2 قاشق سوپ خوری خرد شده
· سیر 2 حبه
· قارچ تفت خرده 200 گرم
· نمک و فلف به میزان لازم
مواد لازم برای روی خمیر:
· زرده تخم مرغ 1 عدد
· زعفران کمی
· کنجد به میزان لازم
دستور خمیر: آرد و کره (که از قبل بیرون از فریزر گذاشته ایم و نرم شده است) را با دست به خُرد هم داده و شیر یا آب را آهسته در حدی که خمیری لطیف بدست آید به آن اضافه می کنیم و 15 دقیقه می گذاریم تا استراحت کند.
نکته: شیر یا آب حتما باید سرد باشد.
خمیر را بر روی یک کاغذ روغنی با وردنه صاف می کنیم و آن را در ظرف پیرکس که از قبل با روغن جامد چرب کرده ایم می گذاریم و اضافه خمیر را بر می داریم.
روغن تن ماهی را گرفته و روی خمیر می ریزیم و روی آنرا قارچ (و در صورت دلخواه جعفری) و پنیر پیتزا می ریزیم. خمیر باقی مانده را به کمک وردنه به صورت نوار در آورده و روی ان قرار می دهیم.
روی نوارها را آغشته به زرده تخم مرغ و زعفران کرده و روی آنرا کنجد می پاشیم.
کیش ماهی را به مدت 35 الی 40 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 الی 190 درجه سانتی گراد می گذاریم.
توجه: می توانید تن ماهی را ابتدا با کمی آبلیمو مخلوط کنید و پس از 5 دقیقه روغن و آبلیمو اضافی را به کمک صافی بگیرید و بعد روی خمیر بریزید.