مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   جمعه 7 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
کیش ماهی
دو شنبه 4 دی 1391
مینا احمدی
>>

مواد لازم برای خمیر :

· آرد 250 گرم (2پیمانه)

· روغن جامد + کره 150 گرم

· شیر یا آب سرد 2/1 پیمانه

· نمک 4/1 قاشق چای خوری


مواد لازم برای داخل خمیر:

· کنسرو تن ماهی 1 قوطی

· پنیر پیتزا 1 بسته

· جعفری در صورت دلخواه 2 قاشق سوپ خوری خرد شده

· سیر 2 حبه

· قارچ تفت خرده 200 گرم

· نمک و فلف به میزان لازم

مواد لازم برای روی خمیر:

· زرده تخم مرغ 1 عدد

· زعفران کمی

· کنجد به میزان لازم

دستور خمیر: آرد و کره (که از قبل بیرون از فریزر گذاشته ایم و نرم شده است) را با دست به خُرد هم داده و شیر یا آب را آهسته در حدی که خمیری لطیف بدست آید به آن اضافه می کنیم و 15 دقیقه می گذاریم تا استراحت کند.


نکته: شیر یا آب حتما باید سرد باشد.


خمیر را بر روی یک کاغذ روغنی با وردنه صاف می کنیم و آن را در ظرف پیرکس که از قبل با روغن جامد چرب کرده ایم می گذاریم و اضافه خمیر را بر می داریم.
روغن تن ماهی را گرفته و روی خمیر می ریزیم و روی آنرا قارچ (و در صورت دلخواه جعفری) و پنیر پیتزا می ریزیم. خمیر باقی مانده را به کمک وردنه به صورت نوار در آورده و روی ان قرار می دهیم.
روی نوارها را آغشته به زرده تخم مرغ و زعفران کرده و روی آنرا کنجد می پاشیم.
کیش ماهی را به مدت 35 الی 40 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 الی 190 درجه سانتی گراد می گذاریم.


توجه: می توانید تن ماهی را ابتدا با کمی آبلیمو مخلوط کنید و پس از 5 دقیقه روغن و آبلیمو اضافی را به کمک صافی بگیرید و بعد روی خمیر بریزید.

 

 

تعداد بازديد:981
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar