مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 5 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
پاستا با سس ماهی
جمعه 11 اسفند 1391
فاطمه نوغانی
>>

مواد لازم:

پاستا 300 – 400 گرم

فیله ماهی حلوای سفید 80 گرم

کلم بروکلی 100 گرم

فلفل دلمه ای سبز و قرمز از هر کدام 2 قاشق سوپخوری

پیاز قرمز 1 عدد

زیتون سیاه و سبز از هر کدام 2 عدد بدون هسته

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری (بو دار یا بدون بو)

سیر 1 – 2 حبه (بسته به درشتی سیر)

پنیر پارمزان رنده شده 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

میتوان از ماهی های مختلفی در این غذا استفاده کرد اما ما از ماهی حلوای سفید استفاه میکنیم.

حدود 100 – 150 گرم پاستا برای هر یک نفر در نظر گرفته میشود.

حدود 2 لیتر آب را میگذاریم بجوشد بعد یک قاشق سوپخوری سرکه برای شفاف شدن رنگ پاستا و مقداری روغن برای نچسبیدن و همچنین براق کردن سطح پاستا به آب اضافه میکنیم.

پاستاها را به شکل درسته داخل قابلمه میریزیم طوری که کاملاً داخل آب قرار بگیرد و بدون گذاشتن در ظرف اجازه میدهیم پاستا مدت زمان پخت (زمانی که پاستا نرم شد و به اصطلاح، دندان گیر شد) را سپری کند.

کلم بروکلی را به گلهای نسبتاً کوچکی تقسیم میکنیم به صورتی که داخل پاستا مشخص باشد و به راحتی بتوان با چنگال برداشت سپس فیله های ماهی را به صورت مکعبی برش میزنیم.

فلفل دلمه ها، پیاز و سیر را به شکل نگینی خرد میکنیم و زیتونها را به صورت حلقه برش میزنیم.

در ادامه ماهی تابه را روی حرارت میگذاریم،کمی روغن زیتون داخل ظرف میریزیم، سیر را داخل ماهی تابه میریزیم. وقتی سیر کمی حرارت خورد کلم بروکلی و فلفل دلمه را اضافه میکنیم. سپس پیاز را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. وقتی سبزیجات کمی نرم شد ماهی ها را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.

زیتون ها را به همراه کمی فلفل دانه درشت برای گرفتن بوی ضخم ماهی و مقداری نمک اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مواد بپزند.

برای اینکه سبزیجات شکل خودشان را حفظ کنند سعی میکنیم مواد را به آرامی تفت دهیم .

پاستا را بعد از آماده شدن آبکش میکنیم و از ظرف خارج میکنیم و کمی روغن و آب داغ اضافه میکنیم سپس داخل صافی میریزیم و مواد را به آرامی به آن اضافه کرده و بدین ترتیب آماده سرو میباشد.


تعداد بازديد:1000
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar