مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   سه شنبه 4 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
سبزی پلو با ته چین ماهی
جمعه 10 خرداد 1392
فاطمه نوغانی
>>

 مواد لازم:
برنج                                      ۴پیمانه
ماست                                نصف پیمانه سر پر
زعفران دم کرده                     ۱قاشق غذاخوری                    
زرده ی تخم مرغ                       ۳عدد
روغن مایع                              یک چهارم پیمانه
ماهی قزل آلا                          ۲عدد
سبزی پلویی                        ۳۰۰گرم خرد شده (البته باز سلیقه ایه)
کره                                        50گرم    
نمک+فلفل                             به ذائقه
طرز تهیه:
بعد از تمیز کردن ماهی تیغ و استخوان وسط ماهی را درمی آوریم بعد ماهی را طعم دار کرده که برای این کار از پیاز حلقه شده+ نمک+فلفل+زعفران دم کرده+زیره استفاده میکنیم. سپس داخل ظرف گذاشته و روی آن را با سلفون پوشانده و در یخچال قرار میدهیم(تقریبا بمدت 10-8 ساعت) سپس از یخچال بیرون آورده و روی ماهی را با آبلیمو آغشته میکنیم و دوباره به مدت 2ساعت میگذاریم بماند تا خوب طعم دار شود.
پیازهایی که داخل شکم ماهی گذاشته بودیم برای مزه دار شدن سرخ میکنیم و دوباره داخل شکم ماهی میگذاریم.
سپس در تابه مقداری روغن ریخته تا خوب داغ شود بعد ماهی را در تابه قرار داده تا دوطرفش خوب سرخ شود.
برای تهیه ته چین:زرده ها+زعفران دم کرده+ماست+روغن مایع+نمک همه مواد را با هم مخلوط میکنیم.
 نیمی از برنج(که از قبل آبکش کردیم) را به این مواد اضافه و خوب با هم مخلوط میکنیم سپس این مخلوط را روی ماهی ریخته و صاف میکنیم.باقی مانده برنج را با سبزی مخلوط و روی مواد قبلی میریزیم.روی مخلوط برنج و سبزی را صاف کرده با قاشق یا کفگیر یک مقدار فشار داده تا بعد از پخت به صورت قالبی درآید.
در آخر مقداری کره خرد شده روی برنج میریزیم و روی ظرف را با کاغذ آلومینیوم می پوشانیم بعد با چاقو چند تا سوراخ ایجاد میکنیم حال در طبقه وسط فر که از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت قرار می دهیم.

تعداد بازديد:944
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar