مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   پنج شنبه 30 فروردین 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
سالاد کنسرو ماهی تن
شنبه 15 تیر 1392
فاطمه نوغانی
>>

 مواد مورد نیاز:
کنسرو ماهی تن: ۱ قوطی
ماکارونی پیچی:یک لیوان
نخود فرنگی: نصف لیوان
فلفل دلمه ای:یک عدد
خیار شور: ۱۵۰ گرم
ذرت: نصف لیوان
سس مایونز: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
آب لیمو: ۲ قاشق غذا خوری
دستور تهیه :
ابتدا ماکارونی پیچی را داخل آب جوش پخته و آبکش می نمائیم در ادامه قوطی کنسرو را به مدت ۲۰ دقیقه می جوشانیم و به ظرف حاوی ماکارونی اضافه می نمائیم، سپس فلفل دلمه ای و خیار شورها را نگینی خرد کرده  و بعد همه مواد شامل نخود فرنگی، ذرت، نمک و فلفل، آب لیمو و سس  را به مواد اضافه نموده و با هم قاطی می نمائیم  سالاد را به مدت ۱ ساعت جهت سرو در یخچال می گذاریم .

 


تعداد بازديد:922
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar