مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   جمعه 31 فروردین 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
سوپ ماهی مدیترانه ای به روش راکوئل
شنبه 15 تیر 1392
مینا احمدی
>>

 مواد مورد نیاز برای4 نفر:
450 گرم    فیله ماهی
2 قاشق سوپ خوری  روغن زیتون
1 عدد   پیاز بزرگ
2 حبه   سیر ریز شده
نصف فنجان  کرفس با برگ های ریز شده
نصف فنجان   فلفل سبز ریز شده
3300 گرم  گوجه فرنگی کنسرو شده
450 گرم   آب
نصف فنجان  جعفری تازه وریز شده
یک چهارم قاشق چای خوری  فلفل سیاه
مقداری   زعفران
1فنجان   برنج پخته شده یا قطعات سیب زمینی
مقدار کمی  سس فلفل دار
با این روش می توان از ماهی های کاد، پولاک، هامور؛ ماهی سفید، سوف، هاداک، حلوا سیاه نیز استفاده کرد.
روش تهیه:
1- در یک قابلمه ، پیاز ، سیر، کرفس، فلفل را سرخ کنید. سپس گوجه فرنگی، آب و جعفری را به آنها اضافه نمایید. در قابلمه را گذاشته و بگذارید تا به آرامی و به مدت 30 دقیقه بجوشد. اگر سوپ خیلی غلیظ شده بود می توانید به آن آب گوجه فرنگی و یا آب آضافه نمایید.
2- ماهی ها را به تکه های دلخواه بریده و داخل ظرف قرار دهید و به مدت 7 تا 10 دقیقه بجوشانید، تا زمانی که بتوان آنها را با یک چنگال به تکه های کوچک،تبدیل نمود.
3- سپس سیب زمینی یا برنج پخته شده را اضافه کرده و هم بزنید. اکنون می توانید این سوپ را داخل کاسه ریخته و آنرا با سس فلفل دار، میل کنید.

تعداد بازديد:900
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar