سوپ ماهی مدیترانه ای به روش راکوئل شنبه 15 تیر 1392 مینا احمدی >>
مواد مورد نیاز برای4 نفر: 450 گرم فیله ماهی 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون 1 عدد پیاز بزرگ 2 حبه سیر ریز شده نصف فنجان کرفس با برگ های ریز شده نصف فنجان فلفل سبز ریز شده 3300 گرم گوجه فرنگی کنسرو شده 450 گرم آب نصف فنجان جعفری تازه وریز شده یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه مقداری زعفران 1فنجان برنج پخته شده یا قطعات سیب زمینی مقدار کمی سس فلفل دار با این روش می توان از ماهی های کاد، پولاک، هامور؛ ماهی سفید، سوف، هاداک، حلوا سیاه نیز استفاده کرد. روش تهیه: 1- در یک قابلمه ، پیاز ، سیر، کرفس، فلفل را سرخ کنید. سپس گوجه فرنگی، آب و جعفری را به آنها اضافه نمایید. در قابلمه را گذاشته و بگذارید تا به آرامی و به مدت 30 دقیقه بجوشد. اگر سوپ خیلی غلیظ شده بود می توانید به آن آب گوجه فرنگی و یا آب آضافه نمایید. 2- ماهی ها را به تکه های دلخواه بریده و داخل ظرف قرار دهید و به مدت 7 تا 10 دقیقه بجوشانید، تا زمانی که بتوان آنها را با یک چنگال به تکه های کوچک،تبدیل نمود. 3- سپس سیب زمینی یا برنج پخته شده را اضافه کرده و هم بزنید. اکنون می توانید این سوپ را داخل کاسه ریخته و آنرا با سس فلفل دار، میل کنید.
تعداد بازديد:900
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی