مواد لازم: فیله ماهی قزل آلا: نیم کیلو گرم ریحان و جعفری: به مقدار لازم نمک و فلفل: به مقدار لازم نان باگت: به تعداد نفرات پنیر پیتزا کم چرب: یک دوم فنجان کاهو : به مقدار لازم گوجه فرنگی : 2عدد
فیله ماهی را پخته تکه تکه می کنیم و کنار می گذاریم سپس با ریحانٰ نمک و فلفل مخلوط می کنیم و این مخلوط را روی قطعات نان پخش می کنیم و از پنیر پیتزا روی آنها ریخته و برگ کاهو و گوجه فرنگی را روی مواد می چینیم و در یخچال می گذاریم تا خنک شود پس از خنک شدن آماده سرو می باشد. |