مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   سه شنبه 4 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
ساندویچ فیله ماهی
سه شنبه 12 شهریور 1392
فاطمه نوغانی
>>

 مواد لازم:
- دو قاشق سوپ خوری سس مایونز
- دو قاشق چای خوری پیاز خرد شده
- دو عدد نان باگت گرد
- دو قطعه ماهی آغشته به پودر سوخاری
- دو ورقه پنیر موزرلا
طرز تهیه:سس مایونز را با پیازهای ریز شده با هم مخلوط کنید. نانها را کمی تست کنید ماهی را در روغن یا فر برشته کنید، سس را درون نانها بمالید.یک قطعه نان، یک ورقه پنیر، یک قطعه ماهی و دوباره این کار را تکرار نموده و در انتها یک قطعه دیگر نان روی مواد قراردهید و آن را سرو نمائید.


تعداد بازديد:918
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar