مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
سمبوسه ی ماهی
سه شنبه 12 شهریور 1392
صغری کمالی
>>

 گوشت چرخ شده ماهی :      500 گرم
پیاز :                            400 گرم
فلفل دلمه ای :                  1 عدد
جعفری خرد شده :              نصف فنجان         
فلفل سیاه و نمک :            به مقدار لازم
ادویه کاری :                 1 قاشق چای خوری
نان لواش:                      به تعداد نفرات
روغن :                       به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم ،سپس گوشت ماهی و فلفل دلمه ای خرد شده را با پیاز تفت می دهیم و در آخرجعفری خرد شده و  نمک و فلفل را اضافه می کنیم وقتی که تفت داده شد کنار می گذاریم
حالا نان را به 3 قسمت تقسیم می کنیم و مایه آماده شده را لای آن می ریزیم وبه صورت سه گوش  می پیچیم. سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ می کنیم .


تعداد بازديد:886
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar