مواد لازم : میگو:۵۰۰ گرم شیر: یک سوم لیوان پودر سوخاری: 1 لیوان تخم مرغ: 3 عدد جعفری خرد شده: نصف لیوان روغن مایع: نصف لیوان نمک، زردچوبه و فلفل: به اندازه کافی طرز تهیه:میگوهای پاک شده را با کمی نمک در مقداری آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید، سپس آن ها را در آبکش ریخته و بعد از این که آب آن رفت با چرخ گوشت، آن ها را چرخ کنید. پودر سوخاری، جعفری و شیر را به گوشت چرخ شده میگو اضافه نموده سپس ادویه ها را به میزان دلخواه به مواد افزوده و کاملا هم بزنید. روغن را در ماهی تابه ریخته و پس از این که گرم شد مقداری از خمیر را برداشته و با دست آن را پهن کنید و به شکل شامی در روغن سرخ کنید. |