مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 5 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
پاستای کلیکا
سه شنبه 12 شهریور 1392
>>

 مواد لازم:
پاستای فرم                  175 گرم
روغن زیتون            دو قاشق غذاخوری
کنسرو کلیکا             نصف قوطی
سیر خرد شده             3 حبه
اسفناج خرد شده           100 گرم
پودر لیمو                   کمی
خامه تازه                   2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سیر و روغن زیتون را کمی تفت داده تا سیرها نرم شوند. سپس اسفناج را اضافه کرده در آخرین لحظه کلیکاها را اضافه می کنیم. پاستاها را در آب جوش ریخته، بعد از آنکه کاملا نرم شدند آبکش می کنیم. سس آماده شده را به پاستا اضافه کرده، پودر لیمو و خامه را هم میریزیم. بعد از اضافه کردن نمک و فلفل غذای ما آماده سرو است.

 


تعداد بازديد:883
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar