مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   شنبه 1 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
کباب فیله ماهی با پسته و بادام
سه شنبه 12 شهریور 1392
مینا احمدی
>>

 مواد مورد نیاز برای4 نفر:
550 تا 700 گرم    فیله ماهی
نصف قاشق سوپ خوری  پوست لیموی سائیده شده
نصف قاشق سوپ خوری  آب لیمو ترش
یک  قاشق سوپ خوری   روغن زیتون یا روغن گیاهی
دو قاشق سوپ خوری   جعفری خرد شده
نصف قاشق سوپ خوری  فلفل سیاه تازه
نصف فنجان    پسته بدون نمک،گردو یا بادام
با این روش می توان از ماهی های کاد، پولاک، هامور، ماهی سفید دریاچه ای، کپور، سوف، قزل آلا نیز استفاده کرد.
روش تهیه:
فر را از قبل گرم کنید. فیله ماهی را شسته و خشک کنید، سپس ماهی را در ورقه آلومینیومی پیچیده و درون یک ماهی تابه چرب قرار دهید و آنرا درون فر قرار دهید. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، پوست لیموترش ، جعفری و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کرده، سپس به مقدار کافی، سس به آن اضافه کرده و روی ماهی بریزید طوری که سطح ماهی را بپوشانید. به ازای هر 5/2 سانتی متر از ضخامت ماهی، آنرا 10 دقیقه حرارت دهید. هنگامی که رنگ ماهی شروع به مات شدن کرد، آجیل ها و مقداری سس را به آن اضافه نمائید. ماهی تا موقعی باید حرارت داده شود که رنگ آن مات گردد. هنگامی که، ماهی سرد شد، سس و آب داخل ماهی تابه را با قاشق روی ماهی بریزید.

تعداد بازديد:852
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar