کباب فیله ماهی با پسته و بادام سه شنبه 12 شهریور 1392 مینا احمدی >>
مواد مورد نیاز برای4 نفر: 550 تا 700 گرم فیله ماهی نصف قاشق سوپ خوری پوست لیموی سائیده شده نصف قاشق سوپ خوری آب لیمو ترش یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون یا روغن گیاهی دو قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده نصف قاشق سوپ خوری فلفل سیاه تازه نصف فنجان پسته بدون نمک،گردو یا بادام با این روش می توان از ماهی های کاد، پولاک، هامور، ماهی سفید دریاچه ای، کپور، سوف، قزل آلا نیز استفاده کرد. روش تهیه: فر را از قبل گرم کنید. فیله ماهی را شسته و خشک کنید، سپس ماهی را در ورقه آلومینیومی پیچیده و درون یک ماهی تابه چرب قرار دهید و آنرا درون فر قرار دهید. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، پوست لیموترش ، جعفری و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کرده، سپس به مقدار کافی، سس به آن اضافه کرده و روی ماهی بریزید طوری که سطح ماهی را بپوشانید. به ازای هر 5/2 سانتی متر از ضخامت ماهی، آنرا 10 دقیقه حرارت دهید. هنگامی که رنگ ماهی شروع به مات شدن کرد، آجیل ها و مقداری سس را به آن اضافه نمائید. ماهی تا موقعی باید حرارت داده شود که رنگ آن مات گردد. هنگامی که، ماهی سرد شد، سس و آب داخل ماهی تابه را با قاشق روی ماهی بریزید.
تعداد بازديد:852
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی