مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   شنبه 1 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
کتلت ماهی و هویچ
دو شنبه 18 شهریور 1392
فاطمه نوغانی
>>

گوشت ماهی: 400 گرم
لپه: دو سوم لیوان
تخم‌مرغ: 2 عدد
هویج رنده شده: نصف لیوان
گشنیز تازه: 1 لیوان
گوجه فرنگی متوسط : 4 عدد
پیاز متوسط: 1 عدد متوسط
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان دلخواه
روغن مخصوص سرخ کردنی: 5 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:

ابتدا گوشت ماهی‌ را چرخ کنید. سپس لپه‌ای را که از قبل پخته شده، به همراه پیاز و هویج رنده‌شده، تخم‌مرغ و گشنیز خرد‌شده و ادویه‌ها به گوشت چرخ شده ماهی بیفزایید و با هم ورز بدهید. در تابه‌ای که از قبل روغن مخصوص سرخ کردنی در آن ریخته‌اید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ کنید.گوجه‌فرنگی‌های رنده‌شده را با کمی نمک و فلفل مزه‌دار کنید و روی کتلت‌های سرخ شده بریزید. سپس غذا را چند دقیقه‌ای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند، سپس آن را میل کنید.
 


تعداد بازديد:818
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar