گوشت ماهی: 400 گرم لپه: دو سوم لیوان تخممرغ: 2 عدد هویج رنده شده: نصف لیوان گشنیز تازه: 1 لیوان گوجه فرنگی متوسط : 4 عدد پیاز متوسط: 1 عدد متوسط نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان دلخواه روغن مخصوص سرخ کردنی: 5 قاشق مرباخوری طرز تهیه:
ابتدا گوشت ماهی را چرخ کنید. سپس لپهای را که از قبل پخته شده، به همراه پیاز و هویج رندهشده، تخممرغ و گشنیز خردشده و ادویهها به گوشت چرخ شده ماهی بیفزایید و با هم ورز بدهید. در تابهای که از قبل روغن مخصوص سرخ کردنی در آن ریختهاید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ کنید.گوجهفرنگیهای رندهشده را با کمی نمک و فلفل مزهدار کنید و روی کتلتهای سرخ شده بریزید. سپس غذا را چند دقیقهای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند، سپس آن را میل کنید. |