مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
خوراک ماهی با گوجه فرنگی
دو شنبه 18 شهریور 1392
صغری کمالی
>>

فیله ماهی : 350 گرم
فلفل دلمه ای سبز : 1 عدد بزرگ
پیاز متوسط : 3 عدد
گوجه فرنگی : 3 عدد متوسط
سیر رنده شده: 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی : 300 گرم
رز ماری خرد شده : 1 قاشق چایخوری
نمک: 1قاشق چایخوری
فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری
برگ نعنا برای تزئین : به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا رزماری خرد شده ، نمک ، فلفل و سیر را در یک ظرف مخلوط می کنیم بعد آبلیمورا به آن افزوده و مخلوط می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.
حالا روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته و می گذاریم تا کمی داغ شود ( باید دقت کنید که روغن خیلی داغ نشود و دود ندهد چون این کار باعث اکسیده شده روغن می شود) پیاز را داخل ماهیتابه ریخته و تا زمانی که طلایی شود تفت می دهیم در این زمان مخلوط ادویه را به پیاز اضافه می کنیم و به مدت 3 دقیقه آنها را خوب مخلوط می کنیم. گوجه فرنگی ها را خرد کرده همراه با رب گوجه و فلفل دلمه به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت 7-5 دقیقه بپزد و حالا فیله ماهی را به دو یا سه تکه تقسیم می کنیم وبه ماهیتابه اضافه می کنیم، بعد از 10 دقیقه که فیله ها کاملا پخته شدند شعله را خاموش کرده و غذا را داخل ظرفی می ریزیم و با برگ های سبز نعنا تزئین می کنیم.


تعداد بازديد:838
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar