فیله ماهی : 350 گرم فلفل دلمه ای سبز : 1 عدد بزرگ پیاز متوسط : 3 عدد گوجه فرنگی : 3 عدد متوسط سیر رنده شده: 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی : 300 گرم رز ماری خرد شده : 1 قاشق چایخوری نمک: 1قاشق چایخوری فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری آبلیمو: 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری برگ نعنا برای تزئین : به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا رزماری خرد شده ، نمک ، فلفل و سیر را در یک ظرف مخلوط می کنیم بعد آبلیمورا به آن افزوده و مخلوط می کنیم تا کاملا مخلوط شوند. حالا روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته و می گذاریم تا کمی داغ شود ( باید دقت کنید که روغن خیلی داغ نشود و دود ندهد چون این کار باعث اکسیده شده روغن می شود) پیاز را داخل ماهیتابه ریخته و تا زمانی که طلایی شود تفت می دهیم در این زمان مخلوط ادویه را به پیاز اضافه می کنیم و به مدت 3 دقیقه آنها را خوب مخلوط می کنیم. گوجه فرنگی ها را خرد کرده همراه با رب گوجه و فلفل دلمه به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت 7-5 دقیقه بپزد و حالا فیله ماهی را به دو یا سه تکه تقسیم می کنیم وبه ماهیتابه اضافه می کنیم، بعد از 10 دقیقه که فیله ها کاملا پخته شدند شعله را خاموش کرده و غذا را داخل ظرفی می ریزیم و با برگ های سبز نعنا تزئین می کنیم. |