مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   جمعه 31 فروردین 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
فیله کنجدی ماهی
يک شنبه 21 مهر 1392
صغری کمالی
>>

 مواد لازم:
فیله ماهی (قزل آلا یا سفید) به تعداد نفرات
کنجد خام : دو قاشق غذاخوری
سس خردل: دو قاشق غذا خوری
سیر رنده شده: یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه: ابتدا فیله های تمیز و شسته شده را در مخلوط سس خردل و سیر  قرار می دهیم، سپس فیله ها را در ظرفی که کنجد ریخته ایم میغلتانیم وبعد از برداشتن در داخل سینی فر که چرب شده  می چنیم البته می توانید سیب زمینی های خلال شده یا نگینی شده  همراه با ورقه های فلفل دلمه را هم همراه با فیله ها در داخل  سینی فر قرار دهید. مدت زمان لازم برای سرخ شدن  این غذا 15 دقیقه با حرارت ملایم می باشد .


تعداد بازديد:818
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar