مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   شنبه 1 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
کیک ماهی
يک شنبه 24 آذر 1392
فرشته خدابنده
>>


برخی مواد غذایی هستند که اگر به رژیم غذایی تان اضافه شوند باعث زیبایی و تقویت ناخن هایتان می شوند. اگر شما ناخن های سالم و زیبا می خواهید کیک ماهی را فراموش نکنید.

نخود سبز اگر چه از نظر اندازه کوچک می‌باشد اما دارای ارزش تغذیه‌ای زیادی است و اگر به رژیم غذایی روزانه اضافه شود سبب تقویت و سلامت ناخن‌ها می‌گردد.

مواد لازم برای ۶ نفر :

 ماهی بخارپز و خرد کرده

 ۴۰۰ گرم

۵۰۰ کیلوکالری

 فلفل چیلی تازه خردکرده

۱ تا ۲ عدد

۴ کیلوکالری

 پیازچه حلقه حلقه‌کرده

 ۳ عدد

۷ کیلوکالری

 نخودفرنگی پخته

۱۴۰ گرم

۱۱۰ کیلوکالری

 هویج پوست کنده و رنده‌کرده

 ۳۰ گرم

۹ کیلوکالری

جوانه گندم

۵۰ گرم

۱۵۰ کیلوکالری

گردوی خردکرده

۱ قاشق سوپخوری

۱۰۰ کیلوکالری

گشنیز تازه خردکرده

۱ قاشق سوپخوری

۴ کیلوکالری

آرد ذرت

۲ قاشق سوپخوری

۱۰۰ کیلوکالری

سفیده تخم‌مرغ

۲ عدد

۳۰ کیلوکالری

روغن

کمی

____

مواد لازم برای تهیه سس :

ماست کم‌چرب

۱۵۰ میلی‌لیتر

۶۰ کیلوکالری

دانه کنجد

۲ قاشق چایخوری

۵۰ کیلوکالری

 برش‌های لیمو

به مقدار لازم

____

روش تهیه :
ماهی، فلفل، پیازچه، نخودفرنگی، هویج، جوانه‌گندم، گردو و گشنیز را با هم مخلوط کنید. سپس آرد ذرت را به آن بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.

_ سفیده‌های تخم‌مرغ را در ظرف دیگری خوب هم بزنید و بعد به مخلوط ماهی اضافه نمایید و مخلوط کنید.

_ تابه‌ای را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید. از مخلوط ماهی در اندازه‌های ۱ قاشق سوپخوری بردارید و در تابه بریزید. کیک‌های ماهی را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا یک طرف آن‌ها پخته شود. سپس طرف دیگر آن‌ها را بپزید.

روش تهیه سس :
ماست و دانه‌های کنجد را مخلوط کنید.
کیک ماهی را به همراه سس و لیموترش میل نمایید.

 


تعداد بازديد:838
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar