مواد لازم سیبزمینی پخته چهار عدد تخم مرغ یک عدد قارچ خرد شده 500 گرم پیاز سرخ شده یک عدد جعفری و گشنیز ساطوری سه قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری روغن،نمک و فلفل به میزان لازم فلفل دلمه نگینی دو قاشق غذاخوری گوشت ماهی پخته (شیر یا قزلآلا) 100 گرم ابتدا سیبزمینی پخته و رنده شده را با نمک، فلفل و تخممرغ مخلوط میکنیم * *در تابه روغن ریخته سپس قارچ،پیاز،فلفل دلمه،گشنیز و جعفری خرد شده را مخلوط نموده و به همراه رب گوجهفرنگی و گوشت فیلهای ماهی تفت میدهیم. *سپس مقداری از خمیر سیبزمینی برداشته، کف دست پهن کرده و داخل آن را با مواد آماده شده پر میکنیم و بعد مثل پیراشکی آن را بسته و به شکل بیضی در آورده و در روغن سرخ کرده و با سبزیجات سرو میکنیم.
|