مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   شنبه 1 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
دست پیچ ماهی
دو شنبه 9 دی 1392
>>فاطمه نوغانی

مواد لازم
   سیب‌زمینی پخته  چهار عدد
     تخم مرغ             یک عدد
قارچ خرد شده   500  گرم
پیاز سرخ شده      یک عدد
جعفری و گشنیز ساطوری  سه قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی    یک قاشق غذاخوری
           روغن،نمک و فلفل به میزان لازم
                                            فلفل دلمه نگینی دو قاشق غذاخوری
گوشت ماهی پخته (شیر یا قزل‌آلا)   100 گرم
ابتدا سیب‌زمینی پخته و رنده شده را با نمک، فلفل و تخم‌مرغ مخلوط می‌کنیم *
*در تابه روغن ریخته سپس قارچ،پیاز،فلفل دلمه،گشنیز و جعفری خرد شده را مخلوط نموده و به همراه رب گوجه‌فرنگی و گوشت فیله‌ای ماهی تفت می‌دهیم.
*سپس مقداری از خمیر سیب‌زمینی برداشته، کف دست پهن کرده و داخل آن را با مواد آماده شده پر می‌کنیم و بعد مثل پیراشکی آن را بسته و به شکل بیضی در آورده و در روغن سرخ کرده و با سبزیجات سرو می‌کنیم.


تعداد بازديد:795
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar