مواد لازم خمیر پیراشکی 500 گرم میگو 20 - 25 عدد زنجبیل ساطوری یک قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری گوجه گیلاسی 10 عدد بمیزان لازم نمک و فلفل آبلیمو دو قاشق غذاخوری روغن دو قاشق غذاخوری طرز تهیه خمیر را باز کرده و مانند برش پیتزا هر کدام را به هشت بخش تقسیم میکنیم. آبلیمو، نمک و فلفل را به همراه میگوهای خرد شده در تابه میریزیم و حرارت میدهیم. رنگ میگو که تغییر کرد روغن و گوجه را میریزیم و هم میزنیم تا میگوها بپزند. مدت زمان لازم برای پخت میگو شش تا هشت دقیقه است و در آخرین لحظه زنجبیل تازه را افزوده و حرارت را خاموش میکنیم. سپس یک قاشق از مواد را برداشته در ابتدای خمیر ریخته و به سمت رأس مثلث میپیچیم و بعد در روغن سرخ میکنیم. میتوانید رولها را در سینی فر چیده و روی هر کدام مقداری زرده تخممرغ بمالید و 10 دقیقه حرارت بدهید. حرارت مطلوب برای فر 200 درجه سانتیگراد میباشد.
|