مواد لازم فیله ماهی(شیر یا حلوا) 500 گرم نان تست 4 عدد شیر 3 قاشق غذاخوری سفیده تخم مرغ 2 عدد خامه 50 گرم سیر 2 حبه نمک و فلفل به میزان لازم ابتدا فیله ماهی را چرخ کرده، سپس نان تستها را در شیر گذاشته تا خیس خورده و نرم شوند در ادامه سفیده تخم مرغ، خامه و سیر را بهمراه نان تست نرم شده به گوشت چرخ کرده ماهی اضافه مینمایم و بخوبی با مخلوط کن مخلوط مینماییم. سپس سلیفون را که از قبل تهیه نموده ایم روی یک سطح صاف پهن کرده و مواد آماده شده را داخل قیف ریخته و به آرامی از اول تا آخر سلیفون قرار میدهیم و سلیفون را رول میکنیم و در انتها سر و ته سلیفون را محکم میبندیم.سوسیس ها را در اندازه های دلخواه برش داده و بمدت ده دقیقه در آب جوش قرار داده تا بافت آن محکم گردد.سپس در ماهی تابه روغن را داغ نموده و به اندازه دلخواه سوسیس ها را سرخ نموده و سرو نمایید.
|