مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   سه شنبه 4 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
سوسیس ماهی
شنبه 14 دی 1392
>>فاطمه نوغانی

مواد لازم
فیله  ماهی(شیر یا حلوا) 500 گرم
 نان تست                       4 عدد
 شیر                    3 قاشق غذاخوری
 سفیده تخم مرغ               2 عدد
 خامه                         50 گرم
 سیر                           2 حبه
 نمک و فلفل              به میزان لازم
ابتدا فیله ماهی را چرخ کرده، سپس نان تستها را در شیر گذاشته تا خیس خورده و نرم شوند در ادامه سفیده تخم مرغ، خامه و سیر را بهمراه نان تست نرم شده به گوشت چرخ کرده ماهی اضافه مینمایم و بخوبی با مخلوط کن مخلوط مینماییم. سپس سلیفون را که از قبل تهیه نموده ایم روی یک سطح صاف پهن کرده و مواد آماده شده را داخل قیف ریخته و به  آرامی از اول تا آخر سلیفون قرار میدهیم  و سلیفون را رول میکنیم و در انتها سر و ته سلیفون را محکم میبندیم.سوسیس ها را در اندازه های دلخواه برش داده و بمدت ده دقیقه در آب جوش قرار داده تا بافت آن محکم گردد.سپس در ماهی تابه روغن را داغ نموده  و به اندازه دلخواه سوسیس ها را سرخ نموده و سرو نمایید.


تعداد بازديد:817
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar