مواد لازم: برنج دو پیمانه فیله ماهی پخته شده 150 گرم پیاز یک عدد سبزی(گشنیز, جعفری,تره, شوید) چهار قاشق غذا خوری زعفران آب کرده دو قاشق غذا خوری روغن زیتون و نمک به میزان لازم ● طرز تهیه سبزی ها را با کمی روغن تفت دهید. برنج را به همراه نمک و روغن بپزید. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس به آن فیله ماهی خردشده را اضافه کنید. قالب را چرب کرده و ته قالب را برنج زعفرانی بریزید. سپس کمی از برنج را با فیله ماهی مخلوط کرده و مقداری را نیز با سبزیجات تفت دهید و هر کدام را به ترتیب روی برنج زعفرانی بریزید، سپس در بشقاب برگردانید.
|