مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
استیک ماهی شیر
دو شنبه 16 دی 1392
>>مینا احمدی

مواد لازم
ماهی شیر            500 گرم
زعفران آب کرده        دو قاشق سوپخوری
نمک     یک قاشق چایخوری
روغن زیتون          50  گرم
پیاز              یک عدد
پودر سیر و زنجبیل  نصف قاشق چایخوری
آبلیمو    نصف لیوان
طرز تهیه:
ماهی را پس از شستن داخل پیاز رنده شده و ادویه ، نمک ؛ آبلیمو و زعفران به مدت دو ساعت می خوابانیم تا مزه دار شود ؛ به آن روغن زیتون میزنیم و داخل ظرف چدن یا روی گریل سرخ می کنیم ، وقتی هردو طرفش خوب سرخ شد ، داخل دیس چیده و با سس قارچ و سبزیجات میل می کنیم


تعداد بازديد:796
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar