مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   جمعه 10 فروردین 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
قزل آلا گریل شده
دو شنبه 16 دی 1392
>>مینا احمدی


مواد لازم
فلفل دلمه ای سبز       یک عدد
پیاز                             یک عدد
ماهی قزل آلا              به تعداد افراد
زعفران ، زنجبیل، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده؛ سپس ماهی ها را درون آن می گذاریم و روی آن زنجبیل؛ نمک و فلفل می ریزیم و ماهی ها را در مواد می خوابانیم . آن گاه ماهی را گریل می کنیم و می توانید برای تزئین روی آن را زعفران بمالید و از برنج سه رنگ استفاده کنید  


تعداد بازديد:865
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar