مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
کوکوی اشپل ماهی
دو شنبه 16 دی 1392
>>مینا احمدی

مواد لازم
اشپل ماهی سفید   نیم کیلو گرم
تخم مرغ                چهار عدد
سیر خرد شده        یک حبه
شوید                 یک پیمانه
نمک، دارچین؛فلفل؛ زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا اشپل ماهی را شسته سپس در یک کاسه ریخنه و چنگ میزنیم تا پوسته آن جدا شود و فقط تخم ماهی درون کاسه بماند. تخم مرغ و ادویه ها را به آن افزوده و هم میزنیم. سیر و شوید را نیز اضافه می کنیم . در یک تابه روغن ریخته و مایه کوکو را در آن میریزیم وقتی دو طرف آن سرخ شد برش می زنیم و درون ظرف دیگری می چینیم.

 


تعداد بازديد:908
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar