مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   جمعه 7 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
کباب میگو تند
چهار شنبه 25 دی 1392
>>صغری کمالی

مواد لازم :
سیر                          سیر یک حبه
نمک و فلفل قرمز           به میزان لازم
ادویه کاری                 به میزان لازم
لیمو ترش                   یک عدد
روغن زیتون               به میزان لازم

ابتدا سیر را با مقداری نمک بوسیله چنگال له کرده ،  سپس ادویه کاری و فلفل قرمز را هم به آن اضافه می کنیم ،آب لیموترش تازه را همراه روغن زیتون با مواد قبلی کاملا هم می زنیم.سرانجام میگو های پوست کنده شده را برای مدتی به این مواد آغشته می کنیم پس از گذشت چند دقیقه میگوهارا از مواد خارج کرده و بر روی حرارت کبابی می کنیم. 


تعداد بازديد:886
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar