مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   پنج شنبه 9 فروردین 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
سوپ میگو
چهار شنبه 25 دی 1392
>>صغری کمالی

مواد لازم:
کره                                                             یک قاشق غذا خوری                     
فلفل دلمه سبز خرد شده                                       2/1 فنجان
پیاز خرد شده                                                  4/1 فنجان
سیر خرد شده                                                   1 حبه
آرد                                                             به میزان لازم
گوجه فرنگی رنده شده                                        3 فنجان
آب                                                             2/1 فنجان
 آویشن و ریحان خشک شده                               4/1 قاشق چای خوری
میگوی پوست کنده شده                                     4 /3 فنجان
سس فلفل                                                    برای طعم و مزه

کره را در قابلمه بوسیله حرارت ملایم آب کرده بعد پوست میگوها را که قبلا جدا کردیم با کره تفت می دهیم به آن آب اضافه می کنیم تا بجوشد،سپس در ظرفی دیگر میگوهای از وسط دو نیم شده را با کره ، پیاز، فلفل دلمه ای و سیر  تفت می دهیم بعد مقداری آرد اضافه کرده و دوباره مواد را تفت می دهیم وقتیکه موا کاملا با هم مخلوط شدند به آن آب،سس فلفل قرمز و گوجه فرنگی رنده شده  را اضافه می کنیم در این زمان است که آب پوست میگو و خامه را اضافه کرده و در نهایت آویشن وریحان خشک شده را نیزاضافه می کنیم  و می گذاریم به مدت 15 دقیقه بجوشد حالا سوپ ما حاضر است و در زمان سرو مقداری ریحان تازه خرد شده بر روی آن می ریزیم. 


تعداد بازديد:900
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar