مواد لازم نودل : ۴۰۰ گرم خیار و پیازچه خلالشده: از هر کدام یک عدد ماهی قزل آلا: یک عدد فلفل چیلی : دو عدد سس سویا: پنج قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و روغن کنجد و آبلیمو و شکر : از هر کدام دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل و روغن زیتون : به میزان لازم ابتدا نودلها را پخته و آبکش کرده و به مدت دو دقیقه داخل آب سرد قرار میدهیم و دوباره آبکش میکنیم. برروی ماهی کمی نمک و فلفل زده و آن را در روغن زیتون سرخ مینماییم. داخل ظرف مورد نظر ابتدا نودلهای پخته شده را میریزیم بر روی آن پیازچه و خیار خلالشده گذاشته و ماهی سرخشده را در کنار یا روی نودلها میگذاریم. طرز تهیه سس روغن کنجد، سس سویا، سرکه بالزامیک، شکر، آبلیمو و چیلی خردشده را مخلوط کرده و بر روی سالاد میریزیم. |