مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   پنج شنبه 9 فروردین 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
لقمه های دریایی
دو شنبه 7 بهمن 1392
>>فاطمه نوغانی

مواد لازم
آرد ذرت: 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 2 عدد
سرکه:یک قاشق غذاخوری
سس سویا: یک قاشق غذاخوری
فیله ماهی(شیر،سنگر، حلوا..):250 گرم
میگو: 250 گرم
نان تست: 6 عدد
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
جعفری و فلفل دلمه ای: جهت تزئین
طرز تهیه:
میگو ها را پس از تمیز کردن با یک عدد تخم مرغ، سس سویا، سرکه سفید، آرد ذرت و فیله ماهی در غذا ساز ریخته و پوره میکنیم سپس روی یک طرف نان مقداری از مواد را گذاشته، یک تخم مرغ را با چنگال زده و با کمک برس روی نان می مالیم و در روغن سرخ میکنیم و در ادامه لقمه ها را ظرفی چیده و با جعفری و فلفل دلمه ای تزئین میکنیم.


تعداد بازديد:875
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar