مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 5 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
فسنجان ماهی
دو شنبه 7 بهمن 1392
>>صغری کمالی

موادلازم:

فیله ماهی 500 گرم

مغز گردو چرخ شده 300 گرم

رب انار 2/1 پیمانه

آب 4 پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا گردو را با مقداری روغن تفت میدهیم حرارت شعله باید خیلی کم باشد سپس رب انار را با آب مخلوط کرده به آن اضافه میکنیم و حدود 3 تا 4 ساعت روی حرارت ملایم میگذاریم تا گردو کاملاً به روغن بیفتد وقتی آماده شد ماهی را که قبلاً پوست کنده و با نمک و فلفل مزه دار کرده و مقداری تفت داده ایم به مواد اضافه میکنیم و حدود 10 دقیقه میگذاریم تا کاملا بپزد .

 


تعداد بازديد:1063
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar