مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   پنج شنبه 30 فروردین 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
اطلاعیه
اطلاعیه فروش محصولات فرآوری شده آبزیان
شنبه 10 اسفند 1392
>>

مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان وابسته به موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور با هدف ترویج دستاوردهای تحقیقاتی و در راستای تحقق سیاستهای دولت برای افزایش سهم سرانه مصرف سرانه آبزیان و فرآورده های شیلاتی به عنوان "غذای سلامتی" با بهره گیری از توان علمی و فنی خود و با استفاده از پیشرفته ترین ماشین آلات و تجهیزات تولید بسته بندی و نگهداری انواع فرآورده های غذایی دارویی و صنعتی از آبزیان دریایی و پرورشی در سال جدید با واگذاری بخش تولید به بخش خصوصی آمادگی خود را برای تولید و فروش محصولات ذیل اعلام می دارد:

فیش برگر و فیش فینگر:

این فرآورده با ترکیب 70? گوشت خالص ماهی تازه صید روز و 30? افزودنیهای طبیعی بصورت خام و پخته در خط تولید کاملا مکانیزه و بصورت انجماد انفرادی با دستگاه اسپیرال تازه و منجمد بر اساس استاندارد تحقیقاتی صنعتی ایران تولید و با مدت مجاز نگهداری 6 ماه عرضه می گردد.



ماهی دودی گرم:

این محصول با جذب نمک پائین و طعم دهی و بوی عالی از ماهیان تازه و بدون مواد نگهدارنده و در شرایط بسیار بهداشتی با استفاده از دستگاه دودی آتموس آلمانی تولید و عرضه می گردد.



فیش بال (کوفته ماهی)

این فرآورده با ترکیب 70% گوشت خالص ماهی تازه صید روز و 30% افزودنیهای طبیعی بدون مواد نگهدارنده و با طعم و ظاهر بسیار دلچسب بدون روکش و با روکش سوخاری به دو شکل خام و پخته تولید و بصورت تازه و یا منجمد عرضه می گردد.



گوشت چرخ شده و بدون استخوان ماهی:

این فرآورده از گوشت ماهیان تازه دریایی و پرورشی و با کمک دستگاههای پیشرفته با خلوص 100% بدون هر گونه زوائد و پوست فلس و استخوان تولید و در بسته بندی مناسب بصورت منجمد قابل عرضه می باشد. از گوشت خالص ماهی بعنوان ماده اولیه در تولید انواع غذاهای خانگی مانند کتلت کوفته کباب کوبیده و ... استفاده می گردد.





تعداد بازديد:1130
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar