مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان وابسته به موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور با هدف ترویج دستاوردهای تحقیقاتی و در راستای تحقق سیاستهای دولت برای افزایش سهم سرانه مصرف سرانه آبزیان و فرآورده های شیلاتی به عنوان "غذای سلامتی" با بهره گیری از توان علمی و فنی خود و با استفاده از پیشرفته ترین ماشین آلات و تجهیزات تولید بسته بندی و نگهداری انواع فرآورده های غذایی دارویی و صنعتی از آبزیان دریایی و پرورشی در سال جدید با واگذاری بخش تولید به بخش خصوصی آمادگی خود را برای تولید و فروش محصولات ذیل اعلام می دارد:
فیش برگر و فیش فینگر: این فرآورده با ترکیب 70? گوشت خالص ماهی تازه صید روز و 30? افزودنیهای طبیعی بصورت خام و پخته در خط تولید کاملا مکانیزه و بصورت انجماد انفرادی با دستگاه اسپیرال تازه و منجمد بر اساس استاندارد تحقیقاتی صنعتی ایران تولید و با مدت مجاز نگهداری 6 ماه عرضه می گردد.
ماهی دودی گرم: این محصول با جذب نمک پائین و طعم دهی و بوی عالی از ماهیان تازه و بدون مواد نگهدارنده و در شرایط بسیار بهداشتی با استفاده از دستگاه دودی آتموس آلمانی تولید و عرضه می گردد.
فیش بال (کوفته ماهی) این فرآورده با ترکیب 70% گوشت خالص ماهی تازه صید روز و 30% افزودنیهای طبیعی بدون مواد نگهدارنده و با طعم و ظاهر بسیار دلچسب بدون روکش و با روکش سوخاری به دو شکل خام و پخته تولید و بصورت تازه و یا منجمد عرضه می گردد.
گوشت چرخ شده و بدون استخوان ماهی: این فرآورده از گوشت ماهیان تازه دریایی و پرورشی و با کمک دستگاههای پیشرفته با خلوص 100% بدون هر گونه زوائد و پوست فلس و استخوان تولید و در بسته بندی مناسب بصورت منجمد قابل عرضه می باشد. از گوشت خالص ماهی بعنوان ماده اولیه در تولید انواع غذاهای خانگی مانند کتلت کوفته کباب کوبیده و ... استفاده می گردد.
|