مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   جمعه 31 فروردین 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
عدسی ماهی
شنبه 24 اسفند 1392
>>صغری کمالی

مواد لازم:
ماهی پخته شده یا تن ماهی  100 گرم
ریحان و جعفری سرخ شده  5 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی            1قاشق غذاخوری
عدس و ماش                      از هر کدام 100 گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه   به میزان لازم
پیاز خرد شده    4 قاشق غذاخوری
روغن     3 قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه:
ابتدا  پیاز را با مقداری روغن و زردچوبه و نمک وفلفل روی حرارت ملایم تا حدی تفت می دهیم که نرم شود نباید کاملا سرخ شود در اینجا سبزی معطر تفت داده شده را به همراه عدس و ماشی که از قبل پخته ایم اضافه می کنیم بعد رب گوجه فرنگی را با مقداری آب رقیق کرده و به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا مقداری حرارت ببیندو حالا ماهی را داخل ظرف مورد نظر ریخته و مواد آماده شده را روی ماهی ریخته و سرو می نماییم.
 


تعداد بازديد:877
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar