مواد لازم: ماهی پخته شده یا تن ماهی 100 گرم ریحان و جعفری سرخ شده 5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری عدس و ماش از هر کدام 100 گرم نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم پیاز خرد شده 4 قاشق غذاخوری روغن 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا پیاز را با مقداری روغن و زردچوبه و نمک وفلفل روی حرارت ملایم تا حدی تفت می دهیم که نرم شود نباید کاملا سرخ شود در اینجا سبزی معطر تفت داده شده را به همراه عدس و ماشی که از قبل پخته ایم اضافه می کنیم بعد رب گوجه فرنگی را با مقداری آب رقیق کرده و به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا مقداری حرارت ببیندو حالا ماهی را داخل ظرف مورد نظر ریخته و مواد آماده شده را روی ماهی ریخته و سرو می نماییم. |