مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   جمعه 31 فروردین 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
خوراک ماهی و پنیر
سه شنبه 10 تیر 1393
>>دکتر علی اصغر خانی پور

-فیله کم استخوان و یا بی استخوان ماهی(سوف، قزل آلا، تیلاپیا و غیره) 1000 گرم

-روغم مایع یا روغن زیتون بی بو 1 لیوان

-قارچ 200 گرم

-پیاز متوسط 2 بوته

-سیر تازه یا خشک 2 بوته

-فلفل دلمه سبز یا رنگی درشت 2 عدد

-برگ کلم کوچک 1 بوته

-زیتون شیرین بدون هسته 100 گرم

-گوجه فرنگی درشت 2 عدد

-پنیر پیتزا رنده شده 200 گرم

-ادرویه جات شامل فلفل، زرد چوبه و نمک و پودر آویشن به مقدار لازم

برای تهیه این غذا ابتدا در ته ظرف تفلون یا پیرکس مخصوص پیتزا روغن ریخته و فیله های آغشته به ادویه جات را در کف آن بچینید.برای افزودن فلفل بهتر است از فلفل سیاه درشت خرد شده استفاده کنید.سپس ظرف حاوی ماهی را در فر اجاق گاز قرار داده و شعله زیر آن را با درجه 220-200 درجه سیلسیوس روشن و به مدت 15 دقیقه اجازه دهید تا فیله ها نیم پخت شوند.

همزمان مخلوط خلال شده قارچ ، پیاز، فلفل دلمه ، برگ کلم، زیتون و گوجه فرنگی تفت داده شده تا نرم شود.

فیله های نیم پخت را از فر اجاق خارج کرده و بروی آنها یک لایه از مخلوط بالا را ریخته و سپس با پنیر پیتزا رنده شده بپوشانید.

فیله ها کجدداً به فر برگردانده شده و با شعله بالا به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم پخته تا پنیر پیتزا کاملاً طلایی شود.سپس خوراک ماهی و پنیر را در دیس چیده و با سالادفصل و نان باگت میل نمائید.

 


تعداد بازديد:858
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar