مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
رولت با گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ
سه شنبه 24 تیر 1393
>>صغری کمالی

مواد لازم:

گوشت چرخ شده ماهی 500 گرم

پیاز 2 عدد بزرگ(رنده شده)

سبزی معطر (ریحان- جعفری- نعناع- شوید) خرد شده ازهرکدام 2 قاشق

نمک فلفل سیاه به میزان لازم

زرشک به میزان لازم

پیاز سرخ شده به میزان لازم

روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری

سرکه 4 قاشق غذا خوری

سیر رنده شده 2 حبه

روش تهیه :

ابتدا گوشت چرخ شده را همراه با پیاز رنده شده ونمک وفلفل خوب ورز می دهیم تا کاملا چسبندگی پیدا کند سپس برروی یک سطح صاف مقداری روغن زیتون می ریزیم وبعد گوشت را بر روی آن سطح ¸ صاف می کنیم و حالا سبزی های خرد شده را همراه با زرشک وپیاز سرخ شده بر روی آن ریخته و به شکل رولت در می آوریم . بر روی آن سسی را که ازسرکه و روغن زیتون و سیر تهیه کردیم ریخته و در فر با درجه حرارت 120 در جه فارنهایت می گذاریم تا جایی که کبابی شود. روی آن را میتوانید با برگ ریحان - سس کچاپ و فلفل کبابی تزئین کنید ومیل نمایید.

 


تعداد بازديد:838
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar