مواد لازم برنج دو سوم پیمانه سیب زمینی 1 عدد متوسط مرغ (ترجیحا سینه مرغ) تقریبا 150 گرم تخم مرغ یک عدد آرد سوخاری مواد میانی: گوشت چرخ کرده ماهی(فیتوفاک) 100 گرم پیاز یک عدد خلال بادام 1قاشق سوپخوری زرشک 3 قاشق سوپخوری رب گوجه 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه: برنج را با دو لیوان آب یک مقداری نمک و یک قاشق چایخوری روغن کته کرده0سیب زمینی و مرغ را نیز پخته.همه این مواد را داخل غذا ساز یا گوشت کوب برقی خوب میکس کرده و به آن مقداری نمک ، فلفل و ادویه بزنید. برای مواد میانی پیاز را با مقدار خیلی کم روغن سرخ کرده سپس گوشت چرخ کرده ماهی را با آن خوب تفت داده رب گوجه و زرشک و خلال را هم اضافه کنید. تخم مرغ را داخل یک کاسه کاملا بزنید تا زرده و سفیده خوب مخلوط شوند. سپس دست را خیس کرده و مقداری از مواد را به اندازه یک نارنگی برداشته و داخل دست کاملا باز کرده و یک قاشق از مواد میانی وسطش قرار داده و دوباره بپیچید و ابتدا داخل تخم مرغ و سپس داخل پودر سوخاری بغلتانید و در انتها داخل روغن زیاد با شعله متوسط سرخ کرده و سرو نمائید. |