مواد لازم:ماهی پوست کنده بدون استخوان 600 گرم
لپه 100گرم
برنج 150 گرم
پیاز 100 گرم
جعفری 25 گرم
گوجه فرنگی رنده شده 200 گرم
فلفل 3 گرم
زردچوبه 2 گرم
نمک 15 گرم
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
بادمجان متوسط و فلفل دلمه ای 6 عدد
روغن بمیزان لازم
پس از پاشیدن کمی نمک و فلفل بر روی ماهی در آرد سوخاری می غلطانیم و سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.
لپه را جداگانه میجوشانیم قبل از اینکه لپه کاملآ پخته شود برنج را نیز به آن اضافه کرده و در حدود 5 دقیقه میگذاریم بجوشد و سپس آن را صاف میکنیم.
پیاز را پوست کنده و نگینی خرد می نمائیم و آن را سرخ میکنیم پس از سرخ شدن، گوجه فرنگی رنده شده را باضافه 2 گرم زردچوبه به آن اضافه می نمائیم.
ماهی سرخ شده را بوسیله کارد نگینی کرده و به آن جعفری خرد شده و فلفل اضافه میکنیم و سپس با مخلوط پیاز و گوجه فرنگی که قبلآ تهیه کرده ایم روی آن میریزیم و میگذاریم 5 دقیقه بجوشد. پس از تمام شدن آب آن را از روی اجاق برمیداریم.
بادمجان و فلفل دلمه ای ها را به اندازه 2 سانت از قسمت سر بریده و سر آنها را کنار میگذاریم و داخل آنها را با کارد یا قاشق دسر خوری خالی میکنیم. داخل بادمجانهای خالی را نمک پاشیده تا تلخی آنها گرفته شود.بعد بادمجانها را با پوست بطور ملایم در روغن تفت داده و میگذاریم خنک شود.
داخل بادجان و فلفل دلمه ای را از مواد تهیه شده پر میکنیم و درب آنها را که قبلآ بریده و کنار گذاشته بودیم روی آنها قرار می دهیم و طوری بادمجانها و فلفلها را در دیگ میچینیم که در موقع جوشاندن از هم باز نشوند. پس از چیدن تمام بادمجانها و فلفل دلمه ای ها به اندازه 150 گرم گوجه فرنگی رنده شده یا دو قاشق رب گوجه فرنگی و دو قاشق آبلیمو با کمی آب مخلوط کرده و روی آنها چیده شده میریزیم و به مدت یک ساعت روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار میدهیم تا غذا آماده شود.