جلبکهای دریایی بعنوان غذایی کامل حاوی پروتئین، تمام اسید آمینه های ضروری، ویتامینها، مواد معدنی، اسیدهای چرب غیراشباع امگا و کلروفیل به عنوان عصاره سلامت در بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا مرسوم شده است.جلبکهای دریایی که امروزه به صورت پودر در دسترس بیماران قرار می گیرد تکمیل کننده رژیم غذایی افراد هستند که برای ارتقای سلامتی و تسریع بهبود بیماریها مفید است. بر اساس مقالات علمی ارائه شده، محققان خواص بسیاری را برای جلبک های خوراکی برشمردهاند که از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره نمود: - ید و آهن موجود در آن در عملکرد درست غده تیروئید موثر است. - به شادابی و رنگ طبیعی مو کمک میکند. - برای سلامت پوست مفید است و پوست را در ترمیم عوارض اشعه ماوراء بنفش خورشید یاری میدهد. - بدلیل میزان چربی پائین، کالری کم و غنا در میزان فیبر، با کنترل اشتها در کنترل وزن بدن مفید است. بطوریکه جلوگیری از اشتها نمی کند بلکه با تامین انرژی مواد مغذی مورد نیاز بدن در ماندگاری و ثبات رژیم غذایی فرد موثر است. - با دارا بودن درصد بالایی از کلروفیل موجب تحریک حرکات دودی شکل دستگاه گوارش شده و زمینه را برای تصفیه این دستگاه پرکار بدن فراهم می سازد. بدون تردید هنگامی که دستگاه گوارش به خوبی کار کند بدن قادر خواهد بود مواد زائد که باعث افزایش وزن میشوند را دفع کنند. - با تقویت سیستم دفاعی بدن مانع موفقیت ویروسها، باکتری و مواد شیمیایی میشود. - میزان بالای کلروفیل آن برای رفع بوی نامطبوع دهان و رفع یبوست موثر است. علاوه بر این، کلروفیل در درمان کم خونی، چنان نقش مهمی دارد که قرابت شیمیایی آن را با هموگلوبین (از لحاظ تاثیر و همکاری) به خوبی توجیه میکند. - به بدن کمک میکنند تا هیدروکربن و سموم فلزی را مانند جیوه، کادمیم، سرب، DDT دفع کنند. - از بیماریهای قلبی و نواقص مادرزادی جلوگیری کرده و علائم یائسگی را تخفیف میدهد. - احتمال ابتلا به سرطان در بین کسانی که بطور منظم از جلبکهای دریایی استفاده میکنند، بسیار پائین است. - جلبکها حاوی آنزیمهای ضدپیری بوده و باعث تقویت و تازگی پوست خواهد شد. |