مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   جمعه 31 فروردین 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
شامی با ماهی قزل آلا
سه شنبه 27 آبان 1393
>>صغری کمالی

مواد لازم:
ماهی قزل آلای چرخ شده                            600 گرم
نمک و فلفل                                              به میزان لازم
زعفران آب کرده                                         به میزان لازم
سیب زمینی                                            300 گرم
لپه                                                         150 گرم
سیر                                                       2 حبه
سبزی (جعفری ،گشنیز ، مرزه )                    200 گرم

طرز تهیه :
ابتدا ماهی هارا تمیز کرده و تمام تیغ های آن را در می آوریم و بعد چرخ می کنیم.سیب زمینی و لپه را پخته ، آنها را نیز چرخ می کنیم . سبزی ها را شسته ، خرد کرده و به مواد قبلی اضافه میکنیم .نمک و فلفل زعفران آب کرده و سیر رنده شده را نیز با بقیه مواد آنقدر ورز می دهیم تا دیگر به دست نچسبد . و حالا به اندازه دلخواه از آن را برداشته و در کف دست صاف می کنیم .روغن را داغ کرده ودو طرف آن را سرخ می کنیم.  
 


تعداد بازديد:844
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar