مواد لازم :
ماهی کلیکا نیم کیلو
فلفل دلمه سبز و قرمزخلال شده از هر کدام یک عدد بزرگ
ریحان و مرزه به میزان لازم
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
پودر گلپر و آویشن به میزان لازم
هویچ خلال شده یک عدد بزرگ
قارچ به اندازه دلخواه
زعفران آب کرده نصف فنجان
طرز تهیه :
ابتدا بدین صورت ماهی ها را پاک می کنیم که،سر ماهی کلیکا را کشیده تا روده های آن نیز بیرون آید سپس آنها را به خوبی شسته و در صافی قرار می دهیم تا آب آنها گرفته شود ، وقتی که روغن داغ شد کلیکا ها را همراه با نمک و فلفل ، گلپر و آویشن بخوبی تفت می دهیم بعد از آن خلال فلفل دلمه و هویچ را با مواد قبلی مخلوط می کنیم وقتی که هویچ ها کمی نیم پز شدند قارچ و ریحان و مرزه را نیز اضافه می کنیم و در نهایت زعفران آب کرده را نیز اضافه کرده و درب ظرف را می گذاریم تا با شعله ملایم به مدت 10 دقیقه کاملا پخته شود . حالا غذای ما آماده سرو می باشد شما می توانید با لیمو ترش و جعفری آن را تزئین نمایید .