مواد لازم: میگوی بدون سر 500 گرم پیاز 1 عدد سیر 2 حبه گشنیز،شنبلیله و تره 500 گرم زرشک 50 گرم تخم مرغ 5 عدد نمک، فلفل و زردچوبه بمیزان دلخواه روغن به اندازه لازم طرز تهیه: میگوها را در یک لیوان آب با مقداری نمک به مدت 10 دقیقه میجوشانیم سپس پوست آنها را کنده و روده پشتی آنها را خارج کرده سپس بهمراه یک عدد پیاز و 2 حبه سیر چرخ میکنیم. سبزیها را پس از شستن با کارد یا ساطور خرد میکنیم. تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه شکسته و خوب بهم میزنیم. میگو چرخ شده را کم کم به تخم مرغ اضافه نموده و خوب هم میزنیم و در ادامه سبزیها را به مواد اضافه و خوب مخلوط میکنیم. ماهیتابه ای که گنجایش تمام مواد آماده شده را داشته باشد انتخاب و داخل آن روغن ریخته و پس از داغ شدن تمامی مواد آماده شده را داخل آن ریخته و درب آن را می گذاریم تا به ملایمت زیر آن پخته شود سپس آن را بریده و برمیگردانیم تا طرف دیگر آن پخته شود.
|