مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 5 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
پیش غذای فوری؛ بادمجان و ماهی تُن
دو شنبه 28 اردیبهشت 1394
>>مینا احمدی

مواد لازم (برای سه تا چهار نفر):

- سه عدد بادمجان

– یک قوطی کنسرو ماهی تن (در آب یا روغن زیتون)

– یک پیاز کوچک رنده شده

– دو حبه سیر رنده شده

– دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر

– چند پر ریحان تازه یا اسفناج کوچک یا جعفری تازه

– دو عدد گوچه فرنگی متوسط خردشده و یک عدد رنده شده

– یک گلوله پنیر موتزارلا (می تواند یک پنیر کم نمک، به سلیقه خودتان باشد)

– نمک و فلفل و ادویه مورد علاقه

طرز تهیه:

۱- بادمجان ها را حلقه حلقه می کنیم. با ضخامت تقریبا سه سانتیمتر. روی هر حلقه را با کارد چند خط می بریم. حلقه ها را به روغن زیتون آغشته می کنیم. در یک سینی مخصوص فر می چینیم و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا طلایی شود. بعداز آماده شدن، کنار می گذاریم تا خنک شود.

اگر امکان کباب یا گریل کردن بادمجان را دارید، بهتر و خوشمزه تر و تُردتر می شود.

۲- با روغن باقی مانده، پیاز و سیر رندیده را تا مرحله طلایی شدن تفت می دهیم. نمک و فلفل و ادویه می زنیم و گوجه فرنگی رنده شده را اضافه می کنیم. آنقدر هم می زنیم تا آب گوجه خشک شود.

۳- ماهی تن کنسروی را با چنگال تا حد امکان له می کنیم. در بعضی از دستورها کمی پسته سبز را با تکه های ماهی مخلوط می کنند. بعضی از این کنسروها کمی شورتر هستند و باید مراقبِ تراز نمک و ادویه اش باشیم.

۴- وقتی همه مواد خنک شدند، ساخت چیزی شبیه ساندویچ را شروع می کنیم. در یک بشقاب، اول یک حلقه بادمجان را می گذاریم و بعد کمی از ماهی له شده، یک حلقه گوجه فرنگی و یک حلقه نازک از پنیر موتزارلا و روی آن کمی از سُس پیاز و سیرداغ می ریزیم. آخرین لایه باید یک حلقه دیگر از بادمجان باشد تا این ساندویج بسته شود. آخرین مرحله می تواند کمی سبزی تازه باشد که کنار یا روی ساندویچ می گذاریم تا مزه این بادمجان را دلپذیرتر کند.

منبع:

http://cooking.akairan.com

 


تعداد بازديد:769
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar