مواد لازم برای تولید نان مغز دار (اشترودل) ماهی به روش سنتی(کارگاهی): خمیر حدود ١٠×١٠ سانتی متر مغزی برای پر کردن خمیر (اشترودل ماهی): ماهی ٣٠٠ گرم رب گوجه وآبلیمو 60گرم ادویه 10گرم نمک 8گرم روغن 20گرم پیاز 250گرم قا رچ ، فلفل دلمه ای وسبزیجات معطر 20گرم کنجد درصورت نیاز 10گرم روش کار: پس از آماده سازی ماهی اقدام به تولید فیله نموده و به مدت 10دقیقه در آب با دمای 80درجه سیلسیوس قرار میدهیم وسپس گوشت ماهی از پوست و استخوان جدا نموده و با پیاز خرد شده تفت داده و بعد مواد افزودنی شامل:قارچ،فلفل دلمه ای،رب ،آبلیمو نمک ،ادویه اضافه می کنیم و به مدت 20دقیقه حرارت ملایم میدهیم سپس مخلوط فوق را خنک می کنیم و در ادامه روی تخته کمی آرد می پاشیم خمیر نان را از یک طرف کمی باز میکنیم. طوریکه که تقریباً مستطیل ١٠×١0 سانتی متر بشود. به موازات عرض خمیر، مقداری از مخلوط فوق خنک شده می ریزیم . بلافاصله از همان ضلع شروع می کنیم خمیر را لوله کرده و مثل لقمه درست می کنیم. طوری که دو سر خمیر روی هم بیایدو کاملا چسبیده باشد بعد رویش را به عمق2 سانتی متر شکاف های به فاصله 2 سانتی متر با چاقو ایجاد می کنیم.بعددر صورت نیاز به مقدار لازم تخم مرغ را باشیر یا آب با هم مخلوط نموده و داخل ظرف قرار داده وبه خوبی هم می زنیم و سپس با قلمو روی اشترودل ها را با مخلوط فوق آغشته می کنیم. بعد بطور دلخواه روی اشترودل ها را میتوانیم کنجد بپاشیم. اگردر حین فرآیند دمای آن افزایش یابد اشترودل های آماده را به مدت حدود ١٠ تا ١۵ دقیقه داخل یخچال قرار داده خوا هد شد. سپس اشترودل ها را با استفاده از دستگاه فر با حرارت ٢2٠ درجه سلسیوس به مدت 2٠ دقیقه می پزیم تا رنگ آن طلایی شود. |