مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی > صفحه اصلی

   چهار شنبه 5 اردیبهشت 1403

وضعیت آب و هوای بندر انزلی

  صفحه اصلی     

  معرفی مرکز     

  امکانات مرکز     

  دستاوردهای مرکز     

  پروژه ها     

  نکته های سلامتی     

  یادداشتهای علمی     

  سخنرانی های علمی     

  معرفی مدیران     

  CV محققین     

 

 
سفره شیلاتی
میگوی سوخاری با سس مخصوص
يک شنبه 31 خرداد 1394
>>صغری کمالی

مواد لازم:
میگوی پاک شده:     به میزان لازم
آرد ذرت :           2/1 پیمانه
سرکه :               ٢ قاشق سوپ خوری
آرد سفید :            ١پیماته
فلفل سیاه :            ١ یا 2/1 قاشق چای خوری
فلفل قرمز :          2/1 قاشق چای خور
پیاز خرد شده  :        1 عدد
سیر رنده شده :        ٢ حبه
گشنیز خرد شده :     به میزان لازم
زنجبیل رنده شده :   ١ قاشق مربا خوری
فلفل دلمه خرد شده : ۴ عدد
سس کچاپ :          ۶ قاشق سوپ خوری
سویا سس :          ١ قاشق سوپ خوری
روغن سرخ کردنی:     به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا میگوها پاک شده و  شستشو میشود . 
2/1 فنجان آرد ذرت، آرد سفید، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه را با کمی آب مخلوط کرده تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید . بعد میگو ها را در خمیر ریخته خوب مخلوط می کنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم تا وقتی که میگو ها ترد شوند (طلایی روشن) بعد میگو ها را از روغن درآورده و داخل ظرف می گذاریم. آرد ذرت را با کمی آب مخلوط میکنیم و به کناری میگذاریم.
پیازهای خرد شده را با روغن کمی تفت  داده بعد زنجبیل، سیر، فلفل دلمه خرد شده، سویا سس، سرکه، مخلوط آرد ذرت و آب، سس کچاپ و نمک را هم به پیازها اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و میگو ها  را درون این سس ریخته مخلوط کرده و صبر می کنیم تا آب آن کاملاً گرفته شود بعد در ظرف سرو ریخته و روی آن را با گشنیز خرد شده تزئین می کنیم.


تعداد بازديد:781
 
Copyright (c) 2024 مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بندر انزلی
Powered by r.ravvar