مواد لازم:
میگوی پاک شده: به میزان لازم
آرد ذرت : 2/1 پیمانه
سرکه : ٢ قاشق سوپ خوری
آرد سفید : ١پیماته
فلفل سیاه : ١ یا 2/1 قاشق چای خوری
فلفل قرمز : 2/1 قاشق چای خور
پیاز خرد شده : 1 عدد
سیر رنده شده : ٢ حبه
گشنیز خرد شده : به میزان لازم
زنجبیل رنده شده : ١ قاشق مربا خوری
فلفل دلمه خرد شده : ۴ عدد
سس کچاپ : ۶ قاشق سوپ خوری
سویا سس : ١ قاشق سوپ خوری
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا میگوها پاک شده و شستشو میشود .
2/1 فنجان آرد ذرت، آرد سفید، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه را با کمی آب مخلوط کرده تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید . بعد میگو ها را در خمیر ریخته خوب مخلوط می کنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم تا وقتی که میگو ها ترد شوند (طلایی روشن) بعد میگو ها را از روغن درآورده و داخل ظرف می گذاریم. آرد ذرت را با کمی آب مخلوط میکنیم و به کناری میگذاریم.
پیازهای خرد شده را با روغن کمی تفت داده بعد زنجبیل، سیر، فلفل دلمه خرد شده، سویا سس، سرکه، مخلوط آرد ذرت و آب، سس کچاپ و نمک را هم به پیازها اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و میگو ها را درون این سس ریخته مخلوط کرده و صبر می کنیم تا آب آن کاملاً گرفته شود بعد در ظرف سرو ریخته و روی آن را با گشنیز خرد شده تزئین می کنیم.