برای تولید کنسرو فیش با ل از ماهیان ریز اندام (ارزان قیمت)به عنوان ماده اولیه تهیه وپس از عملیات شستشو توزین وبا رعایت زنجیره سرد به تدریج عملیات سر و دم زنی و تخلیه امعاء و احشاء و فیله کردن صورت گرفته و فیله ها با دست یا با دستگاه گوشت گیری میشود. گوشت چرخ شده ماهی بدست آمده به مقدار 80 درصد را به همراه مواد افزودنی شامل نشاسته 2/3 درصد ، پروتئین گیاهی 8 درصدو پیاز 7 درصد و ادویه 8/0درصد و نمک 1درصد مخلوط نموده ومخلوط فوق را کاملاً میکس و همگن می نماییم سپس به صورت دستی یا با استفاده از دستگاه فرمینگ کوفته اقدام به تولید کوفته ماهی (فیش بال) میشود و برای انعقاد و تثبیت حالت کوفته ی ماهی آن را در آب گرم (80 درجه سلسیوس) به مدت 20 دقیقه غوطه ورنموده و پس از آب گیری, محصول به اتاق نسبتاً خنک با دمای 1±4 درجه سلسیوس هدایت میشود. سپس پس از قرادادن کوفته ماهی در قوطیهای کنسرو به آن به مقدارمعینی روغن مایع اضافه میکنیم و قوطی ها پس از عبور از تونل اگزاست بلافاصله دربندی شد ه و بعد از شستشوی قوطی های پر شده فرآیند اتوکلاوoc 121 به مدت یک ساعت صورت میگیرد و پس از خنک سازی به جهت اطمینان از دربندی قوطی ها ی کنسرو کوفته ماهی در انبار بصورت وارونه به مدت 20 روز قرنطینه میشودو سپس به بازار عرضه میگردد.
|