در این سخنرانی ابتدا تعریفی از مخاطرات بهداشتی در مراکز عمل آوری مواد غذایی ارائه و سپس به ذکر انواع مخاطرات و اهمیت هریک توضیحاتی پرداخته شد و به دلیل نقش تعیین کننده مخاطرات در سلامتی مصرف کنندگان راهکارهای مقابله با مخاطرات کارخانجات فرآوری مواد غذایی اشاره گردید، بنابراین با توجه به اهمیت رعایت بهداشت در مراکز فرآوری مواد غذایی و حفظ سلامتی مصرف کنندگان تاکید گردید مقایسه ای با مراکز مرتبط در بسیاری از کشورهای صاحب عنوان که در این زمینه فعالند صورت گرفته واز تجربیات آن مراکز در زمینه مقابله با مخاطرات بهداشتی استفاده گردد.
|